Het duurt nog even ........

Als je langs de Bethaniënstraat rijdt zie je al heel goed hoe onze school er uit komt te zien. De muren staan al fier overeind, de kozijnen zitten er in, de betonnen vloer van de bovenverdieping is gestort. Het schiet dus al op.

Ook met de inrichting van de school is het team druk bezig. We kunnen nu eindelijk eens bestellen wat we goed bij onze school vinden passen: dus ook wiebelkrukken, sta-tafels voor de leerlingen en sta-bureau's voor het personeel. We denken na over multi-inzetbaarheid aula: leerplein voor leerlingen, podium voor optredens en wat nog meer mogelijk is. We hebben ook voor het eerst een speel/leerlokaal voor de jongere kinderen, dus daar laten we ook onze fantasie op los. En de medewerkers krijgen eindelijk een keer een teamkamer!!!

Het speelplein heeft ook onze aandacht. Er komt een chillzone, waar leerlingen zich kunnen terugtrekken, een pannakooi voor onze toekomstige 'oranjeleeuwen', een beweegplek met zand, water, heuvels en onderdoorgang, schooltuintjes, en veel groen. (zie ook de foto)

Het duurt nog even, na de kerstvakantie gaan we er in, maar we kijken er naar uit.