Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Ommezwaai
  Doorwerthlaan 2
  6825 EX Arnhem
  T 026 - 365 31 00
   
  Wij bieden speciaal onderwijs aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege hun gedrag. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Praktisch

Aan het begin van elk schooljaar ontvangt u een inventarisatieformulier, dat u moet invullen. Zo houden wij de praktische gegevens van uw kind over medicijngebruik, taxivervoer, telefoonnummers, e-mailadressen en een eventueel dieet actueel.
Wilt u daarom wijzigingen in deze gegevens altijd aan ons doorgeven?

Kledingvoorschriften

Wij hechten er – samen met u – waarde aan dat uw kind schoon en verzorgd op school komt. Binnen het schoolgebouw worden geen petten gedragen. Laaghangende broeken moeten op school gedragen worden met een riem. Ook letten we op de teksten en afbeeldingen op de kleding van uw kinderen. Als de kleding van een kind afwijkt van bovengenoemde regels, wordt hij/zij hierop
aangesproken.

Medicijnen

Het is van belang dat er voldoende medicijnen op school aanwezig zijn voor de leerlingen, die medicijnen slikken onder schooltijd. De leraar geeft op tijd aan wanneer deze voorraad aangevuld moet worden. Ook voor leerlingen die alleen ’s ochtends thuis medicijnen slikken, is het handig om een klein voorraadje op school te hebben, als vergeten wordt ’s ochtends medicijnen in te nemen.

Medische zorg

Leerlingen die op onze locatie komen krijgen in het eerste jaar een algemeen medisch onderzoek waarvoor de GGD verantwoordelijk is. Ook een onderzoek op verzoek van u als ouders behoort tot de mogelijkheden, u krijgt vooraf bericht van de GGD wanneer uw kind voor een medisch onderzoek wordt opgeroepen.

Mobiele telefoon en waardevolle spullen

Mobiele telefoons staan onder lestijd uit. De leraar houdt ze in bewaring in een kluisje. 

Praktisch

:

Help (nieuw venster)