Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Aanmelden

Cultuur- en bewegingsonderwijs

  • Sport en cultuur nemen een belangrijke plek in binnen ons onderwijs. Wekelijks krijgen alle leerlingen gymlessen en sommige krijgen zwemlessen.
Daarnaast neemt onze school jaarlijks deel aan de sportdag, die Special Heroes organiseert. Onze school werkt al enkele jaren samen met dit landelijke sportprogramma. Het doel hiervan is leerlingen te stimuleren meer te bewegen en hen de mogelijkheid te bieden zich aan te sluiten bij een vereniging. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met de leraren sport en bewegen, Martijn Noordenbos en Henri Schoeman, of kijken op www.specialheroes.nl.

 

Bewegingsonderwijs geven we in een sporthal. Busvervoer van en naar deze locatie is geregeld. Alle groepen krijgen twee keer per week bewegingsonderwijs, behalve de leerlingen die schoolzwemmen.

 

Vanaf dit schooljaar willen we kunst en cultuur meer aandacht geven. We bieden leerlingen verschillende expressieve vakken binnen school. Ook stimuleren we hen om deel te nemen aan culturele activiteiten buiten school. De culturele activiteiten verschillen per groep. De belangrijkste mogelijkheden zijn schouwburg- en theaterbezoek of een bezoek aan het filmhuis of kunstlab.​ 

Extra activiteiten

:

Help (nieuw venster)