Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • De Ommezwaai
  Doorwerthlaan 2
  6825 EX Arnhem
  T 026 - 365 31 00
   
  Wij bieden speciaal onderwijs aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege hun gedrag. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

De Ommezwaai een Gezonde School

 • Het bordje hangt en iedereen kan nu zien dat De Ommezwaai een Gezonde School is. We hebben dit maandag 26 februari al dansend gevierd in de aula onder leiding van Joeri van Dans je Fit.
​​Half januari kregen we de bevestiging, we zijn voor 3 jaar een Gezonde School. Het thema Bewegen is bij ons zo goed neergezet dat Gezonde School NL van mening is dat wij dit predikaat verdienen.
Daar zijn we natuurlijk hardstikke trots op. Wij vinden bewegen een essentieel onderdeel van ons onderwijsaanbod. We doen dit natuurlijk door 2x per wek gymonderwijs te geven door een vakleerkracht, door diverse workshops aan te bieden i.s.m. Special Heroes, het voetbaltoernooi en natuurlijk ons Dagelijks Kwartiertje.
Hier blijven we de komende tijd mee door gaan, er zijn zelfs plannen om in samenwerking met de CIOS, HAN en Sportbedrijf Arnhem te komen tot een 'beweegteam' wat op De Ommezwaai voor georganiseerde beweegactiviteiten gaat zorgen. Daarover in latere instantie meer.

Nieuws

:

Help (nieuw venster)